Lekeplass 2016

LEKEPLASSPROSJEKT
LEKEPLASSPROSJEKTET (ferdig 2016)

I SANDEFJORDS BLAD


04. Mai 2016:

http://www.sb.no/narmiljoutvalg/sparebankstiftelsen-dnb/barn/ruster-opp-lekeplasser/s/5-73-201842


BIDGRAGSYTERE

Vi ønsker å rette en stor takk til våre bidragsytere for å gjennomføre Lekeplassprosjeket, samt bistand til markeringen.

SPAREBANKSTIFTELSEN


Sparebankstiftelsen har bistått Lekeplassprosjektet med kr 100.000,-

Sparebankstiftelsen ønsker å bidra til et samfunn med flere skapende, aktive og ansvarsbevisste mennesker, og støtter særlig prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og som gir et positivt bidrag til barn og unge. Vi takker for støtte og bidrag!

SANDEFJORD KOMMUNE


Sandefjord kommune bistår i montering, vedlikehold, kompetanse og utstyr.

Fvnmu er en del av Sandefjord kommune, og vi sammen har fokus på positiv utvikling av Hundremeterskogen og Liv mellom husene. Vi vil uansett takke Sandefjord kommune og de avdelinger vi jobber med for positive holdninger, fokus på bistand og resultatorientering.

MILAS


Milas har bistått med kvalitetsprodukter til gode priser.

Milas har som mål å tilby markedets beste produkter og ekspertise for utemiljø, lekeplasser og andre aktiviteter. Vi setter stor pris på bistand rundt de produkter vi har valgt og resultatet.

REKLAMESERVICE


Reklameservice har bistått med skilter på flere av våre fasiliteter.

Reklameservice har røtter på Framnes og har ønsket å bistå til gode prosjekter for økt velverde på Framnes og Vindal. I den sammeheng har de bistått med det de kan best; skilt, dekor og print.

Vi takker for støtte og bidrag!

MENY INDRE HAVN


Meny Indre Havn bistår oss med sponsing og gode priser på mat og drikke for våre arrangementer.

Meny Indre Havn har fokus på vårt nærmijø. Med høy servicegrad og tett på gjør de alt de kan for å bistå med kvalitetsvarer og et smil når vi trenger deres hjelp. Vi er heldig å ha Sandefjords beste supermarked på lag. Vi takker for bistand!

FVNMU

Vi ønsker å høre fra deg


Har du innspill, ønsker, planer eller andre forslag til et forbedret nærmiljø, vennligst ta kontakt med oss for å se om vi kan bistå med realisering av tiltak som positiv utvikling av Framnes og Vindal.

FVNMU

Framnes og Vindal Nærmiljøutvalg FIS

c/o Framnes skole

Ferjeveien 15, 3222 Sandefjord


Epost: post@fvnmu.no

@ 2017 Copyright Terms of Use | All rights reserved