LINKER

Les mer om:

TILBUD PÅ

FRAMNES OG VINDAL

 

 

Alternativer i vårt nærmiljø

Framnes og Vindal har flere organisasjoner og klubber i tillegg til skole i nærmiljøet.

Framnes skole

 

Framnes skole har 182 elever, 15 lærere og 7 andre ansatte. Vi ligger i Ferjeveien på Vesterøya.

Vi ønsker å se det enkelte barn og bry oss om det - for at alle skal nå langt både faglig og menneskelig. For å klare dette er vi fortsatt avhengig av et fargerikt, spenstig og positivt samarbeid med foreldrene og nærmiljøet.

Les mer her

 

 

Sandar IL

 

Sandar Idrettslaget holder til i Vesterøya, Sandefjord. Vi er ca 750 medlemmer med et omfattende aktivitetstilbud, både sommer og vinter, for barn og voksne i alle aldere.

Idrettslaget har et omfattende aktivitetstilbud, både sommer og vinter, for barn og voksne i alle aldere. Vårt arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Les mer her

 

Gogstad Kystlag

 

Den 16 november ble det invitert til stiftelsesmøte og Gokstad kystlag ble stiftet. I dag består Gokstad kystlag av ti arbeidslag: Verkstedlaget, Fartøy- og kultur, Modellbåtlaget, Svennerlaget, Seilas- og havnelaget, Gokstadveverne, Infolaget, koret Nordre Skur & Ballast, Kystledlaget og Husstyret. Medlemsmassen har steget jevnt og de er over 400 medlemmer i dag.

Les mer her

 

 

Vesterøya menighet

 

Vesterøy kirke ligger på Vesterøya i Sandefjord, og menigheten er en del av Sandefjord prosti i Tunsberg bispedømme.

Vesterøya kirke har et stort utvalg blant annet; barnegospel, barnehage, middagssamlinger støttesamtaler, sorggrupper, i tillegg til alle kjente aktiviteter som en del av Den Norske Kirke.

Les mer her

Framnes musikkorps

 

Framnes musikkorps har vært aktive siden 1941, og holder til på Framnes skole. De har både juniorkorps, hovedkorps og foreldrekorps, i tillegg til å ha en egen drillgruppe. Korpset stiller opp på løpende arrangementer og aktiviteter. Ta kontakt for mer informasjon om du ønsker å delta eller trenger bistand til en aktivitet.

Les mer her

Framnessenteret

 

Framnessenteret er en del av kommunens prosjekter for senior innbyggere av Framnes og Vindal. Med mye fritid bistår Framnessenteret med lokal cafe, matlaging på bestilling, samt ulike sammenkomster for håndtverk.

 

Framnessenteret engasjerer seg i nærmiljøet og nye generasjoner.

FVNMU

Vi ønsker å høre fra deg

 

Har du innspill, ønsker, planer eller andre forslag til et forbedret nærmiljø, vennligst ta kontakt med oss for å se om vi kan bistå med realisering av tiltak som positiv utvikling av Framnes og Vindal.

FVNMU

Framnes og Vindal Nærmiljøutvalg FIS

c/o Framnes skole

Ferjeveien 15, 3222 Sandefjord

 

Epost: post@fvnmu.no

@ 2017 Copyright Terms of Use | All rights reserved